Electra Kakau Cruiser Go! Step Over EU M Matte Ember
Electra Kakau Cruiser Go! Step Over EU M Matte Ember

Specificaties

Jaar 2024
Merk Electra

Beschrijving

De Kākau Go! is een eerbetoon aan de Polynesische eilanden waar het surfen is uitgevonden. Het Matte Ember gelakte frame doet je denken aan de lavastenen die over het hele eiland te vinden zijn. Het lakwerk wordt gecompleteerd door tribal-patronen die geïnspireerd zijn op de traditionele tatoeagekunst die bekend staat als Kākau. Een onderlaag met houtnerf-motief over het hele frame staat voor het Koahout dat werd gebruikt voor de allereerste surfboards. Custom handvatten, zadel en bijpassende bel vervolmaken deze fantastische e-bike.

Electra Artist Series e-bikes zijn de ultieme expressie van design en stijl, maar dat gaat niet ten koste van moderne techniek. De Kãkau Go! is simpelweg uniek dankzij de overal zichtbare en zorgvuldig ontworpen details, terwijl het e-bikesysteem zorgt voor soepele ondersteuning met een bereik van 65 km. Individualiteit en plezier worden standaard meegeleverd.

Laat de naam Cruiser je niet in verwarring brengen: we hebben de fiets waarmee het allemaal begon naar een hoger plan getrokken door hem een achterwielmotor en drie ondersteuningsniveaus te geven. Zelfs als singlespeed helpt het Electra e-bikesysteem je om pittige beklimmingen of langere ritten probleemloos te overwinnen. Mechanische schijfremmen geven een krachtige vertraging terwijl de 27.5” banden zorgen voor een soepel ritje naar het strand en terug. Ten slotte geven de bijzondere spatborden, het custom zadel, dito handvatten én een bijpassende bel deze fiets een opvallend en stijlvol tintje.

Bij de Artist Series wordt een uitgesproken stijl gekoppeld aan de kracht van een e-bike. Bij deze collectie stuwt Electra het comfort en de kwaliteit naar een hoger niveau met een ongekende aandacht voor details, complexe ontwerpen en individualiteit. De Kākau Go! geeft je dat gevoel wat je krijgt als je een sublieme, geheime surfspot hebt ontdekt.
- heeft een step-over frame dat is voorzien van onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor ultiem comfort en controle.
- Bereik een topsnelheid van 25 km/u met behulp van de achterwielmotor.
- Op het led-display kun je de eenvoudig de acculading controleren en de ondersteuningsstand aflezen.
- Het speciale versierde zadel, de handvatten en de bijpassende fietsbel maken deze e-bike net zo bijzonder als jij bent.

Electra Kakau Cruiser Go! Step Over EU M Matte Ember

Electra | Kākau Cruiser Go!
1.599,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken