Electra Loft Go! 5i Step Thru EU M Portobello 500WH
Electra Loft Go! 5i Step Thru EU M Portobello 500WH

Specificaties

Jaar 2025
Merk Electra

Beschrijving

Fiets naar de buitenwijken. Fiets naar het centrum. Fiets buiten de stad. Electra's Loft Go! 5i e-bike is perfect opgewassen tegen de eisen die intensief stadsverkeer eraan stelt. De 5-speed interne naafversnelling is speciaal voor e-bikes ontworpen, en met de vier ondersteuningsniveaus van de Bosch Active Line Plus-motor versnel je vol vertrouwen en kom je elke heuvel op.

Je wilt een e-bike voor in de stad, voor woon-werkverkeer en om boodschappen te doen. Het step-thru frame maakt op- en afstappen gemakkelijk en het gebruiksgemak is compleet: met spatborden, led-verlichting voor en achter, robuuste dragers en lekbestendige 700c Schwalbe banden.

De Loft Go! wordt aangedreven door een Bosch Active Line Plus systeem met 250 W middenmotor en heeft een Bosch Purion display. Via vier niveaus van trapondersteuning en meerdere versnellingen houd je controle over het vermogen en de batterijlading. Met de Shimano Nexus Inter 5-E naaf schakel je als vanzelf - zelfs op steile hellingen - en met de hydraulische schijfremmen sta je in een handomdraai veilig stil.

Met de intuïtieve Electra Loft Go! 5i e-bike lijken heuvels vlakker en afstanden korter. Hij is ontworpen om je snel en veilig in en rond de stad te vervoeren, of naar je werk te brengen. Dit is je stad. Geniet ervan.
- De Loft Go! 5i wordt aangedreven door een Bosch Active Line Plus systeem met 250 W middenmotor.
- Met de PowerPack 500 accu en de 4 AMP lader kun je snel en eenvoudig opladen.
- Met de nieuwe Shimano Nexyx 5-speed interne versnellingsnaaf is schakelen gemakkelijker dan ooit.
- Bij de framekleur passende spatborden houden je droog terwijl led-verlichting voor- en achter je veilig houdt.
- Rijd zonder zorgen met 700c Schwalbe Fat Frank lekbestendige banden.
- Neem alles mee wat je nodig hebt op de robuuste voor- en achterdragers van de Loft Go! 5i.

4 Year Carefree Plan
Het ‘ 4 Year Carefree Plan’ is een unioele samenwerking tussen Trek en Bosch die u de mogelijkheid biedt om maarliefst 4 jaar lang onbezorgd te genieten van een met Bosch ondersteuening uitgeruste elektrische fiets.

Electra Loft Go! 5i Step Thru EU M Portobello 500WH

Electra | Loft Go! 5i EQ Step-Thru 500 Wh
2.499,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken