Service & garantie

Service

Fietswereld is een echte vakspeciaalzaak. Service, klantvriendelijkheid en klantgerichtheid vinden wij belangrijk. Deze loopt dan ook als een rode draad door onze complete dienstverlening. Het gaat in onze optiek immers altijd om wat u wilt, en hoe wij u daarbij behulpzaam kunnen zijn. De service waar u altijd op kunt rekenen: gratis proefrit, leenfiets bij reparatie, bij aankoop van een fiets uit de folder gratis afmontage, gratis eerste servicebeurt bij aankoop van een nieuwe fiets .


Garantie

Bij de aanschaf van een nieuwe fiets denkt men veelal alleen aan het fietsplezier dat in het verschiet ligt. Toch is de zekerheid van een goede garantie ook een prettige gedachte. Mochten zich ooit problemen voordoen met uw nieuwe rijwiel dan bent u bij Fietswereld nog steeds aan het goede adres. Wij bieden immers op al onze produkten, zowel A-merken als het eigen assortiment, een uitgebreide garantie die u diverse zekerheden biedt. Informeer naar de exacte bepalingen en voorwaarden in de winkel.


Verzekering

Op uw nieuwe rijwiel bent u natuurlijk zuinig, maar helaas kunt u niet alles voorzien. Diefstal, beschadiging of een ongelukje, het komt nogal eens voor. Om u weer snel op weg te helpen hebben wij een samenwerking met Unigarant, een toonaangevende verzekeraar in de tweewielerbranche.