Domane + ALR 52 Crimson Red/Trek Black 252WH
Domane + ALR 52 Crimson Red/Trek Black 252WH

Specificaties

Jaar 2022
Merk Trek

Beschrijving

De Domane+ ALR is een elektrisch aangedreven aluminium racefiets voor wielrenners die hetzelfde gevoel willen hebben als op een traditionele racefiets, maar dan met een dosis extra power. Het compacte en efficiënte Fazua aandrijfsysteem geeft je extra vermogen op de momenten dat het van pas komt - bij tegenwind, bergop of om een fietsmaatje bij te houden - maar het maakt je niet langzamer als het systeem is uitgeschakeld.

Je bent een fervente wielrenner op zoek naar een hoogwaardige e-bike die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wil een elektrisch aandrijfsysteem dat licht en efficiënt is en een stevige duw in de rug geeft met één druk op de knop.

Een 300 Series Alpha Aluminium frame en vork met een lichte, snelle en efficiënte Fazua Evation motor met 250 Wh accu die ondersteunt tot 25 km/u. Het Fazua-systeem (motor en accu) is eenvoudig uit het frame te halen, zodat je de fiets met of zonder motor kunt gebruiken. Plus een Fazua controller, een 2x11 Shimano 105 aandrijving en hydraulische schijfremmen.

Een scherp geprijsd Domane+ frame gekoppeld aan een gestroomlijnd en efficiënt e-bikesysteem, plus de betrouwbaarheid van een Shimano 105 aandrijving. Je krijgt het beste van twee werelden - het gevoel van een echte racefiets, maar ook dat heerlijke duwtje in de rug om de top te halen of nog wat extra kilometers te maken.
- Deze elektrische racefiets ziet eruit en rijdt als een traditionele racefiets.
- Je voelt amper weerstand van de Fazua-aandrijving als je het systeem uitschakelt of boven de maximale ondersteuningssnelheid rijdt.
- De stabiele Endurance-geometrie geeft comfort en een vertrouwd gevoel
- De Shimano 105 aandrijving is een echt werkpaard, waarmee je kilometers soepel en betrouwbaar blijft schakelen.

Snel en efficënt
Het lichtgewicht Fazua aandrijfsysteem geeft extra vermogen als het nodig is, en toch behoud je er hetzelfde rijgevoel mee als bij een gewone racefiets. Je voelt amper weerstand als je het systeem uitschakelt of boven de maximale ondersteuningssnelheid rijdt. Met behulp van een smartphone-app kun je de batterijstatus controleren en persoonlijke instellingen regelen.

Domane + ALR 52 Crimson Red/Trek Black 252WH

Trek | Domane+ ALR
4.199,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken