ELECTRA Loft Go! 7D Step Over EU L Matte Cadet Blue
ELECTRA Loft Go! 7D Step Over EU L Matte Cadet Blue

Specificaties

Jaar 2025
Merk Electra

Beschrijving

De Loft Go! 7D is een lichte e-bike die je dagelijkse woon-werkrit een stuk makkelijker maakt. Met een eenvoudig en intuïtief e-systeem en zeven versnellingen, heb je ruim voldoende rijbereik om naar de rand van de stad te rijden en onderweg een paar omwegen te nemen. Deze moderne klassieker werd ontworpen vanuit het oogpunt van veelzijdigheid en stijl voor ritten naar de platenzaak in de buurt of de wijnwinkel om de hoek.

Je wilt eindelijk je auto definitief aan de kant zetten en elke dag een tweewieleravontuur aangaan. De Loft Go! 7D biedt je evenveel gebruiksgemak als rijplezier. Met een volledig geïntegreerde accu, spatborden en verlichting is deze stijlvolle elektrische fiets het perfecte vervoermiddel voor het stadsleven.

Het Electra E-bike System geeft vertrouwen en controle want je hebt drie ondersteuningsstanden tot je beschikking en een achterwielmotor die gekoppeld is aan een 7-speed derailleur voor extra bereik. Bredere 700 x 40c-banden en flat-mount schijfremmen zorgen ervoor dat je snel en veilig tot stilstand komt.

Het nieuw frame met een iets actievere zitpositie zorgt dat je makkelijker over fietspaden en door smalle steegjes kunt rijden. Samen met de unieke Electra-stijl kom je daarmee meer dan ooit in contact met je stad. Om het uiterlijk nog verder te verfraaien en extra functionaliteit toe te voegen kun je de Loft Go! 7D uitrusten met een fietsbel, fietstassen of een drager.
- Bereik een topsnelheid van 25 km/u met behulp van de achterwielmotor.
- De volledig geïntegreerde 250 Wh accu geeft je een bereik van ongeveer 65 km.
- Op het led-display kun je de eenvoudig de acculading controleren en de ondersteuningsstand aflezen.
- De 7-speed derailleur geeft je meer versnellingsbereik om gemakkelijk naar de binnenstad en terug naar de buitenwijk te rijden.
- Maak van je e-bike een me-bike met onze klassieke collectie imitatieleren accessoires, of kies artikelen uit onze lijn met e-ssentiële producten.

ELECTRA Loft Go! 7D Step Over EU L Matte Cadet Blue

Electra | Loft Go! 7D EQ Step-Over
1.599,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken