TREK Emonda SLR 9 52 Viper Red
TREK Emonda SLR 9 52 Viper Red

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Émonda SLR 9 Disc is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen is om onze snelste klimfiets ooit te zijn. Je krijgt de legendarische rijkwaliteiten van ons lichtste platform, en nóg meer snelheid dankzij aerodynamische buizen die opgetrokken zijn uit onze lichtste OCLV layup ooit. Het beste draadloze elektronische schakelsysteem van Shimano en onze beste klimwielen geven je elk mogelijk voordeel ten opzichte van de concurrentie.

’Geweldig’, dat is voor alle anderen. Jij wilt alleen het beste, net als de profs van Trek-Segafredo. Dus kies je voor onze lichtste en snelste racefiets ooit, volgepakt met technologie die een ongelofelijk verschil maakt in prestaties.

Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame van minder dan 700 gram, een fonkelnieuw 2x12 Dura-Ace Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem, ultralichte, snelle en stabiele Bontrager Aeolus RSL 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Alles aan deze fiets is ultralicht en ultrasnel, van het aeroframe en de carbon wielen tot aan het nauwkeurig en betrouwbaar schakelende nieuwe Dura-Ace Di2 draadloze elektronische schakelsysteem.
- De snelste klimfiets van Trek heeft een frame van minder dan 700 gram en rijdt als een aerodynamische droom.
- Het gloednieuwe draadloze Dura-Ace Di2 schakelt sneller, soepeler en responsiever dan ooit tevoren.
- 800 Series OCLV Carbon is het lichtste laminaat dat we ooit hebben gemaakt.
- De Aeolus RSL 37 wielen zijn specifiek ontworpen voor klimmen en zijn gelijktijdig met de Émonda ontwikkeld.
- Je kunt deze fiets helemaal naar wens opbouwen via Project One.

Vernieuwd aerodynamisch ontwerp
Sneller in beklimmingen, sneller op de vlakke weg. De aero buisvormen van de gloednieuwe Émonda geven je overal een voordeel. Daarnaast is de Émonda SLR uitgerust met een fraaie, nieuwe Aeolus RSL stuur/stuurpencombo voor verbeterde aerodynamische prestaties aan de voorzijde van de fiets.Het lichtste carbon ooit
Er is meer materiaal nodig om aerodynamische vormen te maken, maar we wilden het gewicht niet verhogen. Daarom hebben we het totaal nieuwe 800 Series OCLV Carbon ontwikkeld voor de Émonda SLR.Schitterende fietsen voor iedereen
Eke rijder - ongeacht geslacht, lichaamsverhoudingen, rijstijl of rijvaardigheden - verdient een geweldige fiets. De fonkelnieuwe Émonda is uitgerust met maatafhankelijke onderdelen waardoor prestatiegerichte rijders en rijdsters een betere zitpositie krijgen.

Shimano Dura-Ace Di2
Het toppunt van Shimano racetechnologie en -innovatie is de nieuwe 12-speed Dura-Ace Di2 R9200, Shimano's snelste ooit. Snelheid was de drijvende kracht achter deze nieuwe generatie racegroepen. Daarom is elk onderdeel verfijnd, herzien en afgestemd om je sneller te maken, of je nu naar de eindstreep sprint op de Champs-Elysées of je lokale kopje bedwingt.Vergeet je pedalen niet
Op deze fiets zitten geen pedalen omdat je prettiger zult rijden op je nieuwe fiets als je ze zelf uitkiest. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden raceklikpedalen aan voor controle en efficiëntie.

TREK Emonda SLR 9 52 Viper Red

Trek | Émonda SLR 9
11.999,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken