TREK Emonda SLR 7 58 Deep Smoke
TREK Emonda SLR 7 58 Deep Smoke

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Émonda SLR 7 Disc is een ultralichte, aerodynamische carbon racefiets die ontworpen en gebouwd is om de snelste klimfiets te zijn die we ooit hebben gebouwd. Je krijgt de legendarische rijkwaliteiten van ons lichtste platform, plus meer snelheid dankzij de aerodynamische buizen die geconstrueerd zijn met behulp van onze lichtste OCLV layup ooit. Je krijgt bovendien het nauwkeurige Shimano Ultegra Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem waarmee je sneller schakelt dan ooit.

Je wilt klimmen als de beste, demarreren uit het peloton en elke sprint winnen. Je gaat voor de lichtste en snelste racefiets die we maken en kiest voor het prestatievoordeel van een snel en nauwkeurig Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem.

Een ultralicht en aerodynamisch 800 Series OCLV Carbon frame dat minder dan 700 gram weegt, een full carbon voorvork, een draadloos Shimano Ultegra Di2 2x12 elektronisch schakelsysteem, lichtgewicht Bontrager Aeolus Pro 37 OCLV Carbon Tubeless Ready wielen, een Aeolus RSL OCLV Carbon geïntegreerde aero stuur/stuurpencombi en krachtige hydraulische schijfremmen.

Met deze fiets vlieg je elke beklimming op. Hij is aerodynamisch voor meer gratis snelheid, maar hij offert niets van die verbazingwekkende lichtgewicht rijkwaliteiten op waar de Émonda zo bekend om is. Bovendien heeft hij een Di2 draadloos elektronisch schakelsysteem zodat je nooit mis schakelt.
- De snelste klimfiets van Trek is een aerodynamische droom met een frame dat minder dan 700 gram weegt.
- Draadloze Ultegra Di2 schakelt sneller, soepeler en responsiever dan ooit tevoren.
- 800 Series OCLV Carbon is het lichtste laminaat dat we ooit hebben gemaakt.
- Door de aerodynamische buisvormen is dit het snelste Émonda SLR-platform dat we ooit hebben gebouwd, zowel op het vlakke als in beklimmingen.
- De Aeolus Pro 37 wielen zijn specifiek ontworpen voor klimmen en zijn gelijktijdig ontwikkeld met de Émonda.

Vernieuwd aerodynamisch ontwerp
Sneller in beklimmingen, sneller op de vlakke weg. De aero buisvormen van de gloednieuwe Émonda geven je overal een voordeel. Daarnaast is de Émonda SLR uitgerust met een fraaie, nieuwe Aeolus RSL stuur/stuurpencombo voor verbeterde aerodynamische prestaties aan de voorzijde van de fiets.Het lichtste carbon ooit
Er is meer materiaal nodig om aerodynamische vormen te maken, maar we wilden het gewicht niet verhogen. Daarom hebben we het totaal nieuwe 800 Series OCLV Carbon ontwikkeld voor de Émonda SLR.Schitterende fietsen voor iedereen
Eke rijder - ongeacht geslacht, lichaamsverhoudingen, rijstijl of rijvaardigheden - verdient een geweldige fiets. De fonkelnieuwe Émonda is uitgerust met maatafhankelijke onderdelen waardoor prestatiegerichte rijders en rijdsters een betere zitpositie krijgen.

Shimano Ultegra Di2
De Ultegra Di2 R8100 is Shimano's meest inspirerende aandrijving, boordevol innovatieve, baanbrekende mogelijkheden. HYPERGLIDE+ technologie zorgt voor nauwkeurig en naadloos op- en afschakelen, ook bij maximale inspanningen. Het nieuwe Di2 schakelsysteem biedt Shimano's exclusieve draadloos geïntegreerde circuit en dankzij de 12-speed cassette heb je alle versnellingen die je nodig hebt. Elk hoekje en bochtje is ergonomisch en aerodynamisch verbeterd en je kunt de aandrijving precies zo afstellen als je wil via Shimano’s gebruiksvriendelijke E-Tube-app.Vergeet je pedalen niet
Op deze fiets zitten geen pedalen omdat je prettiger zult rijden op je nieuwe fiets als je ze zelf uitkiest. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden raceklikpedalen aan voor controle en efficiëntie.

TREK Emonda SLR 7 58 Deep Smoke

Trek | Émonda SLR 7
8.499,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken