TREK Precaliber 20 FW 20 Miami Green
TREK Precaliber 20 FW 20 Miami Green

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Precaliber 20 Freewheel is de eerste ’grote fiets’ van je kleine rakker, en hij zal gaan zeuren om erop te mogen gaan fietsen. Het is een ideaal tussenmodel nadat ze de zijwieltjes zijn ontgroeid. Er zit een vast verzet op, twee handremmen en een zadel met geïntegreerde handgreep die verwisselbaar is voor een achterlichthouder. Voor kinderen in de leeftijd van 6 - 8 jaar met een lengte van 1,14 tot 1,32 meter.

Je kind is de zijwieltjes ontgroeid en je gunt ze een sterke, leuke en gebruiksvriendelijke fiets. Je kiest bewust niet voor een fiets uit de bouwmarkt, maar voor een kwaliteitsfiets die ervoor zorgt dat je kind vertrouwen krijgt en de fiets leert te beheersen.

Een lichtgewicht Alpha Silver Aluminium frame, een vast verzet en twee handremmen met kleinere remhendels die kinderen gemakkelijk kunnen bedienen. Plus een fietsstandaard en een zadel met een geïntegreerde handgreep die vervangen kan worden door een geïntegreerde achterlichthouder. Alles aan deze fiets is ontworpen om lang mee te gaan, dus ook bij het doorschuiven naar een jonger kind zal hij nog als nieuw aanvoelen.

Deze fiets is de perfecte keuze voor fietsertjes die de sprong willen maken van een kleine kinderfiets naar een jeugdfiets. Het eenvoudige kwaliteitsframe biedt eindeloos fietsplezier op de verkenningstochtjes met vriendjes in het park of tijdens familie-uitstapjes.
- Deze fiets heeft handremmen zodat kinderen daar alvast aan kunnen wennen voordat ze overstappen naar een fiets met versnellingen.
- Eén versnelling. Meer heb je niet nodig! De eenvoudige afmontage geeft kinderen meer vertrouwen en zorgt dat ze de fiets sneller beheersen.
- Je kunt de geïntegreerde handgreep in het zadel vervangen door een geïntegreerde achterlichthouder zodat ze beter zichtbaar zijn tijdens familie-uitstapjes of solotripjes.
- Net als alle andere Precaliber-fietsen is het frame iets lager zodat kinderen meer beenvrijheid hebben en er gemakkelijker op- en afspringen.
- Het loont om te investeren in een kinderfiets van een gerenommeerd merk - de kinderfietsen van Trek zijn ontworpen en gebouwd door mensen die verstand hebben van fietsen.

Geïntegreerd handvat
Verborgen handvat onder het zadel waarmee je jouw kind kunt sturen terwijl ze leren fietsen.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

TREK Precaliber 20 FW 20 Miami Green

Trek | Precaliber 20 freewheel
299,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken