TREK Precaliber 12 12 Viper Red
TREK Precaliber 12 12 Viper Red

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Precaliber 12 is de perfecte eerste fiets voor kleine rijders en rijdsters die hun leeftijdsgenoten vooruit zijn en klaar zijn voor een tweewieler. Er zit een handgreep onder het zadel zodat jij je kind kunt sturen tijdens het rijden. De zijwieltjes zijn zonder gereedschap te monteren of te verwijderen. Deze fiets past perfect voor kinderen in de leeftijd 3 tot 4 jaar die tussen de 91 en 102 cm lang zijn.

Je kind mag dan nog jong en klein zijn, maar ze zijn klaar om te gaan fietsen! Je wilt hun eerste echte fietservaring onvergetelijk maken met een comfortabele, sterke en leuke fiets.

Deze peutervriendelijke fiets heeft een geïntegreerde handgreep in het zadel waarmee jij je kind kunt sturen tijdens het fietsen, plus een terugtraprem. Daarnaast zijn de zijwieltjes in een handomdraai te monteren en te verwijderen zonder gereedschap. Door het lichte aluminium frame kan je kind eenvoudig met de fiets manoeuvreren.

Je wilt er zeker van zijn dat de eerste fiets voor je kind comfortabel, sterk en leuk is. Al onze fietsen, ook die met de kleinste maten, zijn gebouwd volgens onze hoogste kwaliteitsstandaards zodat je met vertrouwen kunt kiezen voor Trek als huismerk voor jouw familie.
- Met dit fietsje schrijf je familiegeschiedenis: je kind voor het eerst zien fietsen vergeet je immers nooit meer.
- Dit is een prachtfietsje: hij is gebouwd om eeuwig mee te gaan en zal steeds weer als nieuw aanvoelen als je hem doorschuift naar je jongere spruiten
- Het loont om te investeren in een kinderfiets van een gerenommeerd merk - de kinderfietsen van Trek zijn ontworpen en gebouwd door mensen die verstand hebben van fietsen.
- Net als alle andere Precaliber-fietsen is het frame iets lager zodat kinderen meer beenvrijheid hebben en er gemakkelijker op- en afspringen.

Geïntegreerd handvat
Verborgen handvat onder het zadel waarmee je jouw kind kunt sturen terwijl ze leren fietsen.

Zijwieltjes zonder gereedschap
Zodra die kleine van jou klaar is om de zijwieltjes af te werpen, kun je dat met je blote handen regelen.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

TREK Precaliber 12 12 Viper Red

Trek | Precaliber 12
269,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken