TREK Dual Sport 1 M Mercury
TREK Dual Sport 1 M Mercury

Specificaties

Jaar 2023
Merk Trek

Beschrijving

De Dual Sport 1 is een uiterst veelzijdige hybride fiets die lekker rijdt op verschillende soorten wegdek. Het frame is licht, de aandrijving robuust en de remmen zijn krachtig. De brede wielen met soepele banden dempen oneffenheden in het wegdek, zodat je met comfort en vertrouwen over verharde wegen en lichte trails toert.

Je wilt een stevige en lichte hybride fiets die efficiënt rijdt op verharde wegen en comfortabel aanvoelt op ruwer terrein en lichte trails. Je wilt vertrouwen, stabiliteit, veelzijdigheid en prestaties op verschillende soorten ondergrond tijdens recreatieve tochten, fitnessritten en op weg naar je werk.

Een lichtgewicht aluminium frame met interne kabelgeleiding en bevestigingspunten voor drager en spatborden, brede 650b wielen en brede 50c banden voor kwaliteit en comfort op verschillende ondergronden, een betrouwbare 2x8 Shimano aandrijving met een breed versnellingsbereik zodat je nooit te zwaar of te licht trapt, comfortabele ergonomische handvatten en krachtige mechanische schijfremmen voor remkracht in alle weersomstandigheden.

De Dual Sport 1 is een hoogwaardige, veelzijdige hybride fiets waarmee je meer van de wereld om je heen kunt ontdekken. Het is de ideale hybride fiets voor wie graag zowel op verharde wegen als op lichte trails rijdt.
- De brede wielen met brede banden geven je het comfortverhogende vertrouwen van een geveerde voorvork zonder extra gewicht.
- De veelzijdige lichte gravelbanden zijn snel op verharde wegen en geven goede grip op zwaarder terrein
- Het lichtgewicht aluminium frame is robuust en betrouwbaar en zorgt voor veel rijcomfort.
- Je kunt het frame gemakkelijk uitrusten met een bagagedrager, spatborden, fietsstandaard, verlichting, enzovoort!

Lichtgewicht
De Dual Sport is lichter dan ooit en makkelijk wendbaar, trapt speels en is na de rit simpel te stallen.

Gemaakt voor tassen
Met de nieuwe bevestigingspunten kun je de Bontrager Adventure tassen stevig op je fiets zetten zonder allerlei riempjes en elastieken. Eenvoudig opschroeven, inladen, uitrollen.

Overal inzetbaar
Talloze bevestigingspunten op frame en voorvork maken de Dual Sport perfect voor elk type rit. Zet er dragers, spatborden en accessoires op voor naar het werk of nieuwe avonturen.

Upgrade je pedalen om meer van je fiets te genieten
De pedalen vormen twee van de vijf contactpunten waar je je fiets aanraakt. Hoewel er op deze fiets al een paar zit, levert een upgrade je meer controle en grip op waardoor je prettiger rijdt. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan voor simpele veelzijdigheid.

TREK Dual Sport 1 M Mercury

Trek | Dual Sport 1 Gen 5
699,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken