ELECTRA Townie Path Go! 10D Step Over EU M Matte Aegean Bl
ELECTRA Townie Path Go! 10D Step Over EU M Matte Aegean Bl

Specificaties

Jaar 2025
Merk Electra

Beschrijving

Voor degenen die meer willen ontdekken, verder willen rijden en sneller willen klimmen. De Townie Path Go! 10D EQ koppelt stijlvolle veelzijdigheid aan moderne technologie en is daarmee de ideale e-bike voor e-bikers. Hij heeft een Bosch Performance Line motor, geïntegreerde accu, SmartphoneHub controller, hydraulische schijfremmen en onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor ultiem comfort en controle.

Je wilt meer ontdekken en daarom wil je weg van de gebaande paden. Met een 10-speed derailleur, krachtige schijfremmen en bredere 27.5” banden kun je op elk soort terrein uit de voeten omdat je meer grip en controle hebt. De interne accu geeft je ondersteuning als je die nodig hebt en met een bereik tot 100 km kun je probleemloos verder rijden en heuvels sneller beklimmen.

De Townie Path Go! heeft een Bosch Performance Line motor, volledig geïntegreerde PowerTube 500 watt accu en SmartphoneHub controller. Een 10-speed derailleur geeft je een breed versnellingsbereik terwijl de Bontrager 27.5" lekbestendige banden, krachtige hydraulische remmen en een Townie comfort gel-zadel een soepele rit op elk soort terrein garanderen.

De veelzijdige Townie Path Go! 10D EQ is de e-bike voor fietsers die met meer plezier meer willen ontdekken. Met betrouwbare Bosch-technologie, een fraai ontwerp en een geïntegreerde accu, is hij gebruiksklaar voor elk avontuur. Ondanks dat dit een meer solide fiets is, blijft het nog steeds een comfortabele en gebruiksvriendelijke Townie.
- De Townie Path Go! 10D heeft onze gepatenteerde Flat Foot Technology® en een Bosch Performance Line motor voor optimaal comfort en controle.
- Met de SmartphoneHub controller worden al je ritgegevens overzichtelijk en gedetailleerd op één plek verzameld.
- Volledig geïntegreerde en toch uitneembare accu op een step-over frame.
- Uitgerust met verlichting, in bijpassende kleur gelakte spatborden, ABUS frameslot en een MIK-achterdrager.
- Geef je fiets een persoonlijk tintje met een Electra Pinger fietsbel of een mand om je spullen mee te nemen.

4 Year Carefree Plan
Het ‘ 4 Year Carefree Plan’ is een unioele samenwerking tussen Trek en Bosch die u de mogelijkheid biedt om maarliefst 4 jaar lang onbezorgd te genieten van een met Bosch ondersteuening uitgeruste elektrische fiets.

ELECTRA Townie Path Go! 10D Step Over EU M Matte Aegean Bl

Electra | Townie Path Go! 10D EQ Step-Over
2.799,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken