TREK Domane+ AL 5 EU 56 Trek Black
TREK Domane+ AL 5 EU 56 Trek Black

Specificaties

Jaar 2024
Merk Trek

Beschrijving

De Domane+ AL 5 is een lichte aluminium e-racefiets met een authentiek racegevoel en daarbovenop het voordeel van elektrische hulp. Met het intuïtieve en natuurlijk aanvoelende HyDrive trapondersteuningssysteem kun je je vrienden bijhouden, gemakkelijker bergop rijden en je grenzen verleggen op trainingsritten.

Je wilt een hoogwaardige e-racefiets die eruit ziet en rijdt als een gewone racefiets. Je wilt natuurlijk aanvoelende ondersteuning die extra mogelijkheden biedt op trainingsritten en clubtochten.

Een lichtgewicht aluminium frame en vork, een natuurlijk aanvoelende HyDrive naafmotor (250 W, 40 Nm) die ondersteunt tot 25 km/u en een 250 Wh accu met een rijbereik tot 90 kilometer in eco-stand. Verder: een robuuste Shimano 105 2x11 aandrijving, Tubeless Ready wielen en een trillingdempend Elite IsoZone stuur.

Het gestroomlijnde en subtiele Domane+ AL ondersteuningssysteem geeft je een extra voordeel. Je hebt een echt racegevoel, maar als het even nodig is, krijg je een duwtje in de rug.
- Deze elektrische racer ziet eruit en rijdt als een traditionele racefiets.
- Het HyDrive trapondersteuningssysteem met naafmotor zorgt voor een natuurlijker rijgevoel
- Wijzig eenvoudig het ondersteuningsniveau met bedieningsknoppen op de remgrepen en hou de ondersteuningsmodus en accustatus in de gaten op het display in de bovenbuis.
- De stabiele Endurance-geometrie geeft comfort en een vertrouwd gevoel
- Verdubbel je actieradius met een 250 Wh plug-and-play Range Extender-accu die in je bidonhouder past

Licht, krachtig, elektrisch
In de onderbuis zit een 250 Wh accu verborgen, en een krachtige lichtgewicht achterwielmotor geeft je een duwtje in de rug als dat nodig is.

Grote banden, groot comfort
Ruimte voor banden tot 38 mm breed zorgt voor meer grip en meer controle, en bovendien voor extra comfort op verharde én onverharde ondergrond.Verleng je ritten
Verdubbel het rijbereik met de optionele 250 Wh Range Extender, waarmee je in Eco-modus gemiddeld 177 km ver geraakt.Controle binnen handbereik
Schakel vlot tussen de drie ondersteuningsstanden van de Domane+ AL via de intuïtief te bedienen controller, zonder je handen van het stuur te halen.

Shimano 105
Met schakeltechnologie die afgeleid is van de mechanische Ultegra en Dura-Ace biedt de Shimano 105 je eersteklas schakelkwaliteit voor een schappelijke prijs. Of je nu het hele jaar naar je werk fietst of traint voor de grote race, de Shimano 105 is een ijzersterke aandrijving die je helpt in de sport te groeien.

Vergeet je pedalen niet
Op deze fiets zitten geen pedalen omdat je prettiger zult rijden op je nieuwe fiets als je ze zelf uitkiest. Bekijk de pedalen-gids en vind de beste pedalen voor jouw rijstijl. We raden platte pedalen aan om hun veelzijdigheid en klikpedalen voor controle en efficiëntie.

TREK Domane+ AL 5 EU 56 Trek Black

Trek | Domane+ AL 5
3.299,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken