Electra Shibori Cruiser Go! Step Thru EU M Indigo Fade 252
Electra Shibori Cruiser Go! Step Thru EU M Indigo Fade 252

Specificaties

Jaar 2024
Merk Electra

Beschrijving

De Shibori Go! haalt zijn inspiratie bij de oude Japanse techniek van het verven met indigo-pigment. Op deze e-bike zie je afbeeldingen van materialen in Shibori-stijl, waarbij stoffen worden samengebonden en vastgestikt en dan geverfd, om zo tot ingenieuze designs te komen. Op de spatborden, de kettingbeschermer en het frame kom je lappendekenpatronen en -elementen tegen, en die vind je ook terug op de bijpassende fietsbel. De designs worden versterkt doordat het frame een uitgekiend kleurverloop heeft van krachtig wit naar indigo; het maakt deze fiets tot een

De Electra Artist Series e-bikes staan voor de ultieme uiting van stijl en design, maar niet ten koste van moderne technologie natuurlijk. Met al zijn doordachte details en zijn opmerkelijke verschijning is de Shibori Cruiser Go! gerust uniek te noemen, en de trapondersteuning geeft tot wel 60 km lang een comfortabel zetje in de rug. Individualiteit en plezier zijn standaard.

Laat de naam Cruiser je niet misleiden; de fiets waar het allemaal mee begon, kreeg een boost dankzij de achterwielmotor met drie ondersteuningsstanden. Zelfs in singlespeed-uitvoering kom je dankzij het Electra e-bikesysteem venijnige heuvels over en kun je langere ritten aan. Mechanische schijfremmmen bieden volop remkracht en met de 26-inch wielen fiets je soepeltjes op en neer naar het strand. Speciale spatborden, zadel en handvatten en een bijpassende fietsbel maken van deze fiets een lust voor het oog.

De Artist Series combineert een stijlvol uiterlijk met de kracht van een e-bike, en tilt het comfort en de kwaliteit van Electra naar een hoger niveau, met ongeëvenaard oog voor detail, design en individualiteit. De Shibori Go! is waarlijk een kunstwerk op wielen.
- Uitgerust met onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor geweldig comfort en controle.
- Laat je ondersteunen tot 25 km/u met de achterwielmotor.
- Houd je ondersteuningsniveau en de acculading in de gaten via de led-controller.
- Het zadel en de handvatten met speciaal reliëf, en de bijpassende fietsbel maken deze e-bike even uniek als jijzelf.
- Het artwork op deze fiets is authentieke Shibori-kunst, gemaakt door één van onze ontwerpers.

Electra Shibori Cruiser Go! Step Thru EU M Indigo Fade 252

Electra | Shibori Cruiser Go!
1.599,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken