Electra Cruiser Go! Step Over EU M Matte Titanium 252WH
Electra Cruiser Go! Step Over EU M Matte Titanium 252WH

Specificaties

Jaar 2025
Merk Electra

Beschrijving

De Electra Cruiser Go! is een eerbetoon aan een Amerikaanse klassieker, maar dan als e-bike. Comfort en controle gecombineerd met moderne stijl en technologie zorgen voor de ultieme fietsbeleving. Trapondersteuning en onze gepatenteerde Flat Foot Technology® maken deze singlespeed e-bike een verheven klassieker.

Jij kan de uitstraling van een klassieke strandcruiser waarderen, maar wil ook moderne e-biketechnologie. Het design van de Electra Cruiser Go! is simpel, maar het biedt het comfort en de controle van onze gepatenteerde framegeometrie met de duurzaamheid die nodig is om op die best moeilijk bereikbare surfplek te komen.

Het Electra e-bikesysteem is wordt aangedreven door een volledig geïntegreerde accu en geeft trapondersteuning op drie niveaus met een achternaafmotor. Op de led-controller kun je de acculading en het ondersteuningsniveau eenvoudig aflezen. Mechanische schijfremmen bieden volop remkracht en met de 27,5-inch wielen fiets je soepeltjes naar de meet.

Je hebt gehoord dat niets het haalt bij een Electra Cruiser. Ze zijn simpel, leuk en makkelijk te berijden. Bovendien bieden ze ultiem comfort dankzij onze Flat Foot Technology®. Je krijgt dit alles op de Cruiser Go! met als bonus de moderne e-biketechnologie. Je kunt nu makkelijker verder en harder rijden en meer plezier hebben dan ooit.
- De Cruiser Go! Is voorzien van onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor geweldig comfort en controle.
- Comfortabel toeren is het uitgangspunt bij Electra's gepatenteerde Flat Foot Technology®.
- Een nieuw soort 'toeren’ met een maximale ondersteuningssnelheid van 25 km/u.
- Op eenvoudig leesbare led-controller zie je het ondersteuningsniveau en de acculading.
- Deze Go! e-bike is een moderne variant op een Amerikaanse klassieker.

Electra Cruiser Go! Step Over EU M Matte Titanium 252WH

Electra | Cruiser Go! Step-Over
1.399,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken