Electra Bali Cruiser Go! Step Thru EU M Sand 252WH
Electra Bali Cruiser Go! Step Thru EU M Sand 252WH

Specificaties

Jaar 2025
Merk Electra

Beschrijving

Met de Bali Go! waan je je zomaar in de rijke jungle en het royale regenwoud van Bali. Fraaie schakeringen van metallic groen gebladerte op de spatborden en de kettingbeschermer matchen prachtig met het op witte zandstranden geïnspireerde crèmekleurige frame. Het zadel en de handvatten in een speciale reliëfuitvoering met hetzelfde bladerpatroon en de bijpassende fietsbel maken het plaatje helemaal af.

De Electra Artist Series e-bikes staan voor de ultieme uiting van stijl en design, maar niet ten koste van moderne technologie natuurlijk. Met al zijn doordachte details en zijn opmerkelijke verschijning is de Bali Cruiser Go! gerust uniek te noemen, en de trapondersteuning geeft tot wel 60 km lang een comfortabel zetje in de rug. Individualiteit en plezier zijn standaard.

Laat de naam Cruiser je niet misleiden; de fiets waar het allemaal mee begon, kreeg een boost dankzij de achterwielmotor met drie ondersteuningsstanden. Zelfs in singlespeed-uitvoering kom je dankzij het Electra e-bikesysteem venijnige heuvels over en kun je langere ritten aan. Mechanische schijfremmmen bieden volop remkracht en met de 26-inch wielen fiets je soepeltjes op en neer naar het strand. Speciale spatborden, zadel en handvatten en een bijpassende fietsbel maken van deze fiets een lust voor het oog.

De Artist Series combineert een stijlvol uiterlijk met de kracht van een e-bike, en tilt het comfort en de kwaliteit van Electra naar een hoger niveau, met ongeëvenaard oog voor detail, design en individualiteit. De Bali Cruiser Go! staat te springen om avontuur!
- De gehele fiets ademt de kleuren en de cultuur van een tropisch eiland.
- Uitgerust met onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor geweldig comfort en controle.
- Laat je ondersteunen tot 25 km/u met de achterwielmotor.
- Houd je ondersteuningsniveau en de acculading in de gaten via de led-controller.
- Het zadel en de handvatten met speciaal reliëf, en de bijpassende dingdong-bel maken deze e-bike even uniek als jijzelf.

Electra Bali Cruiser Go! Step Thru EU M Sand 252WH

Electra | Bali Cruiser Go!
1.599,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken