Electra Ace of Spades Go! EU 26 Matte Black 500WH
Electra Ace of Spades Go! EU 26 Matte Black 500WH

Specificaties

Jaar 2022
Merk Electra

Beschrijving

Wil je een e-bike met bravoure, dan is er maar één mogelijkheid. De Ace of Spades Go! is de gedroomde combinatie van stijl, charisma en kracht. Subtiele designs op het frame, de spatborden en het zadel zorgen voor eigenheid en de nieuwste Bosch e-biketechnologie maakt deze gedurfde klassieker helemaal af.

Je hang naar avontuur is net zo sterk als je gevoel voor detail. Van het speciale zadel en de handvatten tot de eigengereide detaillering: onze Attitude Go! e-bikes zijn superstoer. Voeg daar onze gepatenteerde Flat Foot Technology® framegeometrie plus de kracht van een Bosch-motor aan toe en je hebt een fantastische bike.

De Ace of Spades Go! wordt aangedreven door een Bosch Performance Line systeem met 250 W middenmotor en heeft een Bosch Purion display. Met de Shimano Nexus Inter 5-E naaf schakel je als vanzelf - zelfs op steile hellingen - en met de hydraulische schijfremmen sta je in een handomdraai veilig stil.

Gestyled van top tot teen en minutieus gedesigned: deze e-bikes zijn de ultieme expressie van stijl. De Attitude Go!-collectie geeft blijk van een zelfbewuste houding en neemt een geheel eigen plekje in het e-bikelandschap in, en combineert dat met de nieuwste Bosch-technologie en Electra’s gepatenteerde Flat Foot Technology®.
- Het Bosch Performance systeem en de PowerPack 500 accu zorgen voor betrouwbare ondersteuning.
- De Shimano Nexus Inter 5-E naaf biedt het perfecte versnellingenbereik voor een e-bike.
- Vee Rubber Speedster 26x2.8" banden garanderen een soepel rijgevoel.
- De Tektro hydraulische schijfremmen voor en achter bieden vlotte en veilige remkracht.
- Het gehydrovormde frame heeft tal van speciale details.
- De Shimano Nexus Inter 5-E naaf biedt het perfecte versnellingenbereik voor een e-bike.

Electra Ace of Spades Go! EU 26 Matte Black 500WH

Electra | Ace of Spades Go! 5i
2.399,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken