Electra Townie Path Go! 5i Step Thru EU M Holographic 500W
Electra Townie Path Go! 5i Step Thru EU M Holographic 500W

Specificaties

Jaar 2024
Merk Electra

Beschrijving

Voor degenen die meer willen ontdekken, verder willen rijden en heuvels sneller willen beklimmen. De Townie Path Go 5i EQ is de ultieme e-bike, die met zijn veelzijdigheid, technologie en stijl de nieuwste evolutie van e-bikes vertegenwoordigt. Hij is uitgerust met een Bosch Performance Line-motor, een geïntegreerde accu, een SmartphoneHub controller, hydraulische schijfremmen en onze gepatenteerde Flat Foot Technology® voor ultiem comfort en controle.

Je wilt nieuwe wegen vinden en onbekende paden ontdekken. Kies je eigen weg met een 5-speed intern versnellingssysteem, krachtige schijfremmen en grote 27,5 inch banden, en verken het terrein met meer tractie en controle. De geïntegreerde accu geeft ondersteuning als je het nodig hebt, met een actieradius tot 100 km. Dat is voldoende voor elk pad dat voor je wielen komt.

De Townie Path Go! 5i EQ is uitgerust met een Bosch Performance Line motor, volledig geïntegreerde PowerTube 500 W accu en Bosch SmartphoneHub controller. De Shimano 5-speed interne naaf biedt een flink versnellingsbereik; Schwalbe Super Moto-X 27.5" lekbestendige banden, krachtige hydraulische schijfremmen en een Townie comfort gel zadel garanderen een comfortabele rit op elk terrein.

De veelzijdige Townie Path Go! 5i EQ is ontworpen voor wie verder wil gaan en daarvan wil genieten. Deze fiets belichaamt de volgende evolutie van hoogwaardige e-bikes dankzij de nieuwste technologie en het fraaie ontwerp met een geïntegreerde accu. Ondanks dat dit een meer solide fiets is, blijft het een comfortabele en gebruiksvriendelijke Townie.
- De Townie Path Go! 5i is uitgerust met onze gepatenteerde Flat Foot Technology® en een Bosch Performance Line motor voor optimaal comfort en controle.
- Bekijk eenvoudig je ritgegevens op een centrale plek met de Bosch SmartphoneHub controller.
- Volledig geïntegreerde accu in een step-thru frame.
- Uitgerust met voor- en achterlichten, bijpassend gekleurde spatborden, een ABUS frameslot en een voor MIK geschikte achterdrager.
- Personaliseer je fiets door er een Electra Ringer Bell of mand aan toe te voegen om je spullen in te vervoeren.

Electra Townie Path Go! 5i Step Thru EU M Holographic 500W

Electra | Townie Path Go! 5i Step-Thru
2.799,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken