Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH
Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH

Specificaties

Jaar 2025
Merk Electra

Beschrijving

De Ghostrider™ Go! is geïnspireerd op ’s werelds allereerste superbike-motor, die berucht was om zijn vermogen en zijn topsnelheid. Het gehydrovormde frame, afgewerkt in chroompolish en ultra-gloss zwart, en de nummerplaat verenigen moderne e-biketechnologie met retrostijl.

Je hang naar avontuur is net zo sterk als je gevoel voor detail. Van het speciale zadel en de handvatten tot de eigengereide detaillering: onze Attitude Go! e-bikes zijn superstoer. Voeg daar onze gepatenteerde Flat Foot Technology® framegeometrie plus de kracht van een Bosch-motor aan toe en je hebt een fantastische bike.

De Ghostrider™ Go! wordt aangedreven door een Bosch Performance Line systeem met 250 W middenmotor en heeft een Bosch Purion display. Je hebt de beschikking over vier ondersteuningniveau’s, van Eco tot Turbo. Met de Shimano Nexus Inter 5-E naaf schakel je als vanzelf - zelfs op steile hellingen - en met de hydraulische schijfremmen sta je in een handomdraai veilig stil.

Gestyled van top tot teen en minutieus gedesigned: deze e-bikes zijn de ultieme expressie van stijl. De Attitude Go!-collectie geeft blijk van een zelfbewuste houding en neemt een geheel eigen plekje in het e-bikelandschap in, en combineert dat met de nieuwste Bosch-technologie en Electra’s gepatenteerde Flat Foot Technology®.
- Het Bosch Performance systeem en de Shimano Nexus Inter 5-E naaf bieden betrouwbaar vermogen.
- Vee Rubber Speedster 26x2.8" banden garanderen een soepel rijgevoel.
- De Tektro hydraulische schijfremmen voor en achter bieden vlotte en veilige remkracht.
- Het gehydrovormde frame heeft tal van speciale details.
- De Shimano Nexus Inter 5-E naaf biedt het perfecte versnellingenbereik voor een e-bike.

4 Year Carefree Plan
Het ‘ 4 Year Carefree Plan’ is een unioele samenwerking tussen Trek en Bosch die u de mogelijkheid biedt om maarliefst 4 jaar lang onbezorgd te genieten van een met Bosch ondersteuening uitgeruste elektrische fiets.

Electra Ghostrider Go! EU 26 Black Shadow 500WH

Electra | Ghostrider Go! 5i
2.399,
Plaats op verlanglijstje
Vergelijken